traduceri legalizate - traduceri autorizate - traduceri de specialitate - traduceri juridice - traduceri economice - traduceri dosare emigrare

Va oferim traduceri: traduceri legalizate, traduceri autorizate, traduceri de specialitate: traduceri juridice, traduceri economice, traduceri acte emigrare, traduceri acte masini

TRADUCERI LEGALIZATE

Traduceri, traduceri si iar traduceri

În experienţa de până acum, ne-am concentrat cu succes asupra îndeplinirii următoarelor obiective:
⇒ efectuarea de traduceri legalizate sau traduceri autorizate la termenul stabilit de comun acord cu clientul, inclusiv în cazurile în care traducerile au fost solicitate în regim de urgenţă;
⇒ garantarea confidenţialităţii informaţiilor şi datelor transmise de către clienţii noştri;
⇒ asigurarea unor preţuri competitive şi adaptarea serviciilor la necesităţile specifice fiecărui client;
⇒ fidelizarea clienţilor, prin promptitudinea si calitatea serviciilor;
Prin legalizarea semnaturii traducatorului la un notar public (pe baza specimenului de semnatura depus la Biroul notarial sau prin prezentare directa a traducatorului la Biroul notarial) traducerea autorizata devine “traducere legalizata” (in realitate nu continutul traducerii se legalizeaza, ci numai semnatura traducatorului).

TRADUCERI AUTORIZATE

Traducerea autorizata este un document scris, semnat si stampilat de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, in care traducatorul atesta ca traducerea efectuata de el este conforma cu documentul original prin urmatorul text:

“Subsemnatul ______________, traducator autorizat de Ministerul Justitiei cu autorizatia nr. ____, certific conformitatea acestei traduceri cu textul actului autentic în limba ________, care a fost vizat de mine.
Traducator,
(semnatura si stampila: traducator autorizat)

Traduceri

traduceri legalizate   traduceri autorizate   traduceri de specialitate   traduceri juridice   traduceri economice   traduceri dosare emigrare   traduceri acte masini

TRADUCERI DE SPECIALITATE
Traduceri juridice

Contracte, statute de societate, acte constitutive, sentinte si hotarari judecătoreşti, decizii, acte normative, regulamente, legislaţie, procese verbale, acte autentice, certificate de orice tip, caziere fiscale.
Efectuam traduceri legalizate sau traduceri autorizate de decizii, acte normative, regulamente, legislatie, contracte, statute de societate, acte constitutive, procese verbale, sentinte si hotarari judecatoresti, acte autentice, certificate de orice tip, caziere judiciare, caziere fiscale, acte masini, acte de stare civila, diplome, foi matricole, acte de emigrare, procuri, permise de conducere, carti de munca, acte de studii, atestate, autorizatii.

Traduceri economice

Analize financiare, documente pentru licitatii internationale, dosare de finantare, bilanturi si alte documentatii contabile, studii marketing, finante-banci
Efectuam traduceri legalizate sau traduceri autorizate de bilanturi si alte documentatii contabile, analize financiare, documente pentru licitatii internationale, dosare de finantare, studii marketing, finante-banci.

Traduceri acte emigrare

Traduceri legalizate sau traduceri autorizate : acte emigrare Canada
Traduceri acte emigrare Noua Zeelanda

Traduceri de specialitate

Manuale si instructiuni, manuale de utilizare, masuri de siguranta, brosuri, caiete de sarcini, instrucţiuni de instalare, manuale de operare, manuale de întreţinere, liste de componente, manuale de constructie, fise tehnologice ale produselor, aparatură electronică şi electrocasnică, maşini industriale, automobile, caiete de sarcini, cataloage de produse de siguranta rutiera, articole stiintifice
Traducerea de manuale de utilizare, instructiuni tehnice, etc. reprezinta o sarcina grea cu multa responsabilitate. Folosim pentru traducerea documentelor tehnice numai translatori cu experienta in domeniul tehnic.

Efectuam traduceri autorizate de: manuale si instructiuni tehnice, masuri de siguranta, manuale de utilizare, brosuri, caiete de sarcini, instrucþiuni de instalare, manuale de operare, manuale de întreþinere, liste de componente, manuale de constructie, fise tehnologice ale produselor, aparaturã electronicã si electrocasnicã, masini industriale, automobile, caiete de sarcini, cataloage de produse de siguranta rutiera, articole stiintifice, etc.


Tarifele pentru traduceri legalizate sau traduceri autorizate sunt negociabile si difera in functie de limba, numarul de pagini, timpul de predare si complexitatea materialului. Confidentialitatea materialelor dvs. este garantata.

Birou Traduceri Laura Rosu

Avantajele dumneavoastra

curierat la sediul dvs.

preturi corecte

traduceri autorizate / traduceri legalizate

seriozitate (termenele stabilite sunt ferm respectate)

elaborarea traducerii in formatul dorit

legalizarea traducerilor la notariat.